*Fri frakt vid beställning över 500kr inom Sverige

Att rena och ladda kristaller

Börja alltid med att rena dina kristaller när du köpt dem. Det kan vara många som hållt i stenen, och deras energier kan vara kvar. Så det är alltid viktiga att rena sina kristaller.

Vatten & Rökelser: 

Rinnande kran vatten eller vatten ute i naturen om det finns att tillgå. Se till att vattnet inte är för kallt eller för varmt för att skada kristallen. Kristallen kan spricka om det är för kallt/varmt.

Om du har ett smycke med metall, använd då hellre tex. Salvia som rening. Tänd Salvian blås ut och använd röken över ditt smycke. Florida vatten kan också användas för rening.  

Ladda dina kristaller: 

Har du tillgång till ett kluster kan man lägga kristallen i/på den för att ladda den.

Man kan också gräva ner sina stenar i jorden, eller lägga i rinnande vattendrag, mycket bra om stenarna är trötta och energin är trög eller låg.

Lägg gärna de rena kristallerna på fönsterbrädan att laddas av sol/månljus. Fullmåne är extra effektivt. Gäller även smycken mm.
Uppladdning  av kristaller/stenar kan också ske utomhus. Lägg kristaller a/stenarna i en skål som inte är i plast eller metall. Placera skålen utomhus gärna vid fullmåne.

Rena dina kristaller ofta, speciellt när de använts för ett visst syfte, efter en programering, eller när kristallen känns trött och energilös. 

Skadade kristaller: 

En "trött" kristall kan spricka, ändra struktur, bildas mönster i eller i värsta fall krossas helt. Du kan ladda dina stenar många gånger, men när den är färdig kan du återbörda dem till naturen.

En del kristaller bleks i solljus, såsom Rosenkvarts, Kunzit, karneol mfl.

Programmera dina kristaller: 

Kristaller och stenar kan programmeras för ett visst syfte. Innan du börjar programmeringen  av kristallen se till att de renad och laddad. Det finns olika sätt att programmera kristaller det här är ett sätt.

Visualisera, tänk se tanken  du vill att kristallen ska hjälpa dig med. Håll kristallen i handen och blås in tanken i kristallen, be universum, eller andevärlden o  hjälp med att fylla din kristall med ändamålet. Din kristall är färdig att användas.

 

Produkter
Övrigt