Att Rena och Ladda Kristaller

Börja alltid med att rena dina kristaller när du köpt dem. Det kan vara många som hållt i stenen, och deras energier kan vara kvar. Så det är alltid viktiga att rena sina kristaller.

❤️vanligaste sättet är att skölja dem under ljummet rinnande vatten, lägg dem att självtorka på tex. fönsterbrädan. Om du har ett smycke med delvis metall i sig, så använd med fördel Salvia som rening. Tänd salvian, blås ut och använd röken och för den över ditt smycke. Du kan också använda dig av Florida vatten som effektivt renar kristallerna. 

❤️Har du tillgång till ett kluster kan man lägga kristallen i/på den för att ladda den.

❤️Man kan också gräva ner sina stenar i jorden, eller lägga i rinnande vattendrag, mycket bra om stenarna är trötta och energin är trög eller låg.

När du renat din sten/smycke är det dags att ladda det.

❤️De stenar som legat på fönsterbrädan kan ligga kvar och laddas av sol/månljus. Fullmåne är extra effektivt. Gäller även smycken mm. Uppladdning  av kristaller/stenar kan också ske utomhus. Lägg kristaller a/stenarna i en skål som inte är i plast eller metall. Placera skålen utomhus gärna vid fullmåne.

❤️Rena dina kristaller ofta, speciellt när de använts för ett visst syfte, efter en programering, eller när kristallen känns trött och energilös. 

❤️En "trött" kristall kan spricka, ändra struktur, bildas mönster i eller i värsta fall krossas helt. Du kan ladda dina stenar många gånger, men när den är färdig kan du återbörda den till naturen.

Uppladdning av kristaller/stenar kan också ske utomhus. Lägg kristallerna stenarna i en skål, sominte är i plast eller metall. Placera skålen utomhus när det är fullmåne. 24 timmar räcker. 

❤️En del kristaller bleks i solljus, såsom Rosenkvarts, Kunzit, karneol mfl.

 

Att programmera sina kristaller

Kristaller och stenar kan programmeras för ett visst syfte. Innan du börjar programmeringen  av kristallen se till att de renad och laddad. Det finns olika sätt att programmera kristaller det här är ett sätt.

❤️Visualisera, tänk se tanken  du vill att kristallen ska hjälpa dig med. Håll kristallen i handen och blås in tanken i kristallen, be universum, eller andevärlden o  hjälp med att fylla din kristall med ändamålet. Din kristall är färdig att användas.

 

Produkter