*Fri frakt vid beställning över 500kr inom Sverige

Tibetkvarts

Tibetkvarts är en vacker kristall med mycket hög energi, många av dem är dubbelterminerade. De hittas helt klara, rökiga eller med en rödaktig ton, beroende på vilka mineraler som funnits vid bildandet.

Gruvorna återfinns på ca 7000meters höjd i Ganesh, här fungerar inga maskiner så alla spetsar/bitar bryts för hand, och bärs ner för berget till närmaste by.

Tibetkvarts sägs expandera auran, höjer vibrationerna, och underlättar utveckling av din andlighet och psykiska förmågor. Skyddar mot negativitet och mycket bra att använda i meditation. En kristall som fyller bäraren med glädje och energi och fyller våra fysiska och energiska kroppar med ljus och energi.

Tibetansk kvarts innehåller ofta inneslutningar av hematit, kol eller vatten. Det är en mycket högvibrerande sten, sägs resonera till ljudet av OHM, och har traditionellt använts för andligt skydd och för att höja mänskligt medvetande. Energinivån i dessa kristaller är mycket hög, de är ofta mycket klara, ibland hittas de med Klorit eller svagt rökig färg.

Populära produkter i underkategorierna
Produkter
Övrigt