Medial Vägledning/Privat sittning

Det är jag som är Catharina Andersson, är diplomerat medium. Jag fungerar som en länk mellan dig och andevärlden. Alla har vi nära och kära som gått över till andra sidan eller till andevärlden,
jag förmedlar budskap eller vägledning från andevärlden. 

 

Lite om mig:

Jag upptäckte tidigt att jag vara medial, såg personer/andar som inte andra såg. Fick varsel, började sann drömma, och budskap från andevärlden.
Jag har utvecklat min gåva genom, kurser, cirklar och utbildningar. Idag arbetar jag aktivt som medium & healer, och har gjort det i 12 år. 

Att få hjälpa människor på deras livsväg är en stor glädje för mig, att få möjligheten att kunna hälsa eller förmedla budskap från anhöriga/vänner från andra sidan är en ynnest. 
Kanske har du fastnat i tillvaron, söker råd eller bara vill veta var du befinner dig här och nu, oavsett anledning hjälper jag dig komma vidare i din utveckling. 

Jag är klärvojant, dvs. jag "ser" andekontakterna precis som vi människor ser ut, jag upplever dofter, krämpor och ibland smaker mm. Ibland får jag möjlighet att se hur de bodde, eller något annat ställe de vill visa. 

 

Medial vägledning/privat sittning: 

Jag förmedlar endast ljusa kontakter, dvs. inga otrevligheter, jag förmedlar inget om sjukdommar, olyckor osv. Framtiden är det många som frågar om, framtiden är alltid föränderlig.


Jag är en länk mellan andevärlden och dig, du kan önska vem du vill prata med men jag kan aldrig garantera att just den personen kommer. Andevärlde bestämmer själva vilka som får komma igenom. Min erfarenhet är att personer som nyligen avlidit är svårare att få kontakt med, jag tror att andevärlden visar att både anhöriga och den avlidna behöver vila och sörja klart innan en kontakt kan ske.


Jag kommer att beskriva andekontakten för dig såsom jag uppfattar den, eller såsom han/hon visar sig för mig för att du lättare skall kunna känna igen dem. Ibland visar andevärlden många detaljer, tex. hur de gick bort, eller hur det såg ut hemma hos dem, eller hur er kontakt sinsemellan var. En del andekontakter kommer bara för att visa att dom mår bra, förmedla kärlek och ljus eller be om förlåtelse mm.

 

Privatsittning:

Du kan beställa tid via telefon eller mejl, vi kommer tillsammans fram till en dag/tid som passar. En sittning kan ske på plats eller via telefon, du väljer det som passar dig bäst
beroende på var du bor. Betalning sker antingen på plats eller i förväg, med insättning på kontot, alternativt med swish

Jag har givetvis tystnadsplikt och allt som sägs stannar oss emellan.
Din investering 750kr/timme inklusive moms. 
Minimum tiden en halvtimme oavsett om det är via telefon eller på plats.

 

Seans (medial demostration)

En seans även kallad medial demonstration, går till så att mediet förmedlar budskap till några av besökarna. Här blir det oftast lite kortare och lättare budskap.
Pris efter överenskommelse

 

Välkommen att kontakta mig:

[email protected]

 

 

 

 

Produkter