Kanaliserad Meridian Healing                                        

 

Jag är certifierad healer i bl.a Magnified healing, Deeksha, numera arbetar jag mest med ovanstående healingform som jag har fått kanaliserat från andevärlden/universum. Meridian Healing är en djupgående healing som arbetar med kroppens meridianer, dvs. energilinjerna vi har i kroppen. Denna healing form har visat sig vara mycket effektiv vid bl.a distans healing.

Jag har många kunder som vittnat om mirakulösa förändringar, såsom kastat kryckorna, äntligen kunnat svälja, kunna resa sig upp efter att ha legat med stora smärtor i bla ryggen. En fantastisk healing passa på att prova du med.

Meridianerna (energilinjer)
Det finns 14 olika Meridianer i kroppen, dessa är inte synliga för blotta ögat men kan liknas med energiflöden som aktiverar olika delar av kroppen. Det är inte detsamma som blodådrar eller nerver.
Healingen handlar om att balansera upp kroppen, dvs. den manliga och kvinnliga sidan så att balans uppnås.

Mina klienter säger att de verkligen känner energin som strömmar igenom kroppen och upplever denna healingform som oerhört positiv.

Varmt välkommen att uppleva denna healingform du med.

Healingen skall ses som ett komplement till sjukvården, dvs. den ersätter inte vården.

 

Hur går det till:
Klienten ligger ner på rygg med kläderna på, kudde och filt om så önskas, det ska vara bekvämt!, avslappnande musik hörs i bakgrunden
slut dina ögon och slappna av den här stunden är bara din.

Ett pass tar c:a 40min--1 timme inklusive feedback. Pris: 700kr inklusive moms.

 

Distans healing:
Vi kommer överens om tid och dag, jag ringer dig innan vi börjar. Du sätter eller lägger dig bekvämt hemma, stäng gärna av all elektronisk utrustning eller ha telefonen åtminstone på ljudlöst.
Jag sänder healingen på distans, och precis som ovan känner en del massor och andra inget men likväl fungerar healingen, universum ser till att den går där den behövs bäst just nu. 

Ett healingpass på distans tar c:a 30-50minuter, pris: 600kr

Betalning sker i förskott till mitt BG eller PG

 

Varmt välkommen att boka din session

070-888 88 52 eller [email protected]

 

Produkter