*Fri frakt vid beställning över 500kr inom Sverige

Koppar

Koppar är känd för att vara en lyckometall, en metall som ofta används i healing. Den skickar andlig energi mellan sändaren och mottagarens aura.

Med ett brett utbud av vibrationsfrekvenser tros koppar ge harmoniska kopplingar mellan den fysiska och andliga världen. Den kan förstora energiöverföringar vilket innebär att bäraren kan suga upp varje uns av helande när metallen paras ihop med helande mineraler eller kristaller. Koppar kommer inte bara med massor av fysiska helande krafter utan det hjälper också till att balansera ut chakran och hålla cirkulationen i flöde. 

Koppar är full av andlig helande och metafysiska egenskaper. Koppar ses som en bro mellan det fysiska och det andliga och att vara en ledare betyder också att den är väl bevandrad i att låna ut ljus och kanalisera högre varelser och astralkroppar till dem som är redo och redo att ta emot. Koppar kan hjälpa till att rensa ut negativ energi och kan balansera om chakrana så att du är väl placerad för att ta emot all godhet som andevärlden har att erbjuda. När vi är öppna för att ta emot allt som universum har att ge ger vi plats för djup healing, kosmisk storhet och ett överflöd av möjligheter att flöda vår väg.

Produkter
Övrigt