*Fri frakt vid beställning över 500kr inom Sverige

Kammerit

Kammerit (kan också stavas Kämmerit) är en sten som varierar mycket i utseendet, både i sitt mönster och i sina nyanser som är naturliga främst i färgerna lila och grön. Vid lägre kvalité av denna sten förekommer den även svart, vit och grå. Det är en sten som kan vara svår att finna vilket gör den eftertraktad och mycket unik.

Kammerit aktiverar både kronchakrat och tredje ögat vilket gör att bäraren kan tänka klarare, se sitt inre behov, få en tydligare uppfattning och starkare intuition. Denna sten sägs även kunna hjälpa att ta bort känslomässiga blockeringar och negativitet som i stället omvandlas till positivitet.

Förutom detta är Kammerit en mycket andlig sten som hjälper dig utveckla din andliga förmåga. Använd denna till fördel vid meditation eller andra ritualer för att maximera energierna.

Fysiskt sägs det att Kammeriten kan lindra smärtor i leder och muskler. Hjälpa dig att minska utmattningssyndrom eller återhämta dig efter sjukdom. Det sägs även att den är bra vid manliga reproduktionssystemet.
Populära produkter i underkategorierna
Produkter
Övrigt