*Fri frakt vid beställning över 500kr inom Sverige

Fancy Jaspis

Fancy Jaspis eller Regnbågs jaspis kallas ibland för ”stenen av lugn” eller ”lugnets sten” och är en sten som sprider lugnande energier och kan hjälpa användaren att befinna sig i nuet. Denna sten är utmärkt för dig som upplever koncentrationssvårigheter eller lätt kan tappa fokuset. Fancy Jaspis hjälper dig att återta kontrollen av koncentration och stillar sinnet vilket gör det lättare att komma till ro.

Fancy Jaspis har förmågan att hjälpa bäraren att finna lugn och harmoni, samt minska oro, ångest och stress. Genom att använda denna sten till att fokusera på nuet minskar även stressen för framtiden och skuldkänslor från det förflutna. Den hjälper dig att se möjligheterna och klarar upp situationer du nu kan befinna dig i. För dig som fortfarande bär på gamla känslor som inte lägre gynnar dig eller sådant som du inte kan ändra hjälper denna sten dig att släppa taget och dämpar de obehag du känner.
Förutom dessa lugnande och helande energier är denna sten mycket jordande och effektiv vid organisation, samt uppmuntrar kreativitet. Den balanserar chakrana och öppnar upp för kärlek, acceptans och ömhet.

Produkter
Övrigt