*Fri frakt vid beställning över 500kr inom Sverige

Azeztulite

Azeztulite är ett handlingsnamn på en hög energi sten. Det är en kvarts sten som hittas i North Carolina, USA. Den har mycket starka energier.

Azeztulite hittas i färgerna transparent, vit, gul och röd. Finns både som råa och trumlade stenar. Azeztulite är känd som en sann "änglasten".

Azeztulite är en form av kvarts, den innehåller ofta små luft- och vattenbubblor. Azeztulite bildar inte synliga kristaller, vilket är fallet med till exempel bergkristall. Liksom andra typer av kvarts är azeztulite en form av kiseldioxid. På grund av närvaron av luftbubblor och frånvaron av kristallbildning, ser azeztulite annorlunda ut än andra kvarts. Azeztulite hjälper till att bryta igenom gamla mönster och är ett mycket lämpligt mineral för meditation.

Azeztulite är en hög vibrations sten med en positiv energi, behöver aldrig renas eller laddas. Dess äkta, rena vibrationer möjliggör dig att stiga i din egen vibration till en högre nivå inom andligheten. Denna kraftfulla hög pulserande sten medför en fantastisk och intensiv förflyttning.

Det rekommenderas att man tagit bort gamla mönster och beteenden innan man börjar arbetar med Azeztulite energier.

Azeztulite skyddar genom en spiralliknande energi som omger själen och kroppen på samma gång. Den uppmuntrar till fysisk uppstigning, höjer kundalini energin och vidgar ditt medvetande. Azeztulites för med sig förändringar, hjälper oss att komma ihåg vem vi verkligen är och var vi kom från.

Tillsammans med universums ljus hjälper den till att ta bort blockerande sköldar som hindrar att ta emot healing, föryngring och expansion. Öppnar upp för en större förståelse och vision att möjligheterna har inga begränsningar.

Populära produkter i underkategorierna
Produkter
Övrigt