Kontor/ Lager Medarbetare

 

 

Nu söker vi på Andekvarts AB en till medarbetare till vårt team.

 

Andekvarts AB är ett familjedrivet företag som startades 2015 och har vuxit för varje år sen dess. Vi jobbar med kristaller, ädelstenar och rökelser som vi direktimporterar världen över. Tack vare personlig kontakt med leverantörer kan vi få tag på många unika, sällsynta och ovanliga stenar/kristaller som kan vara svåra att hitta på andra ställen.

 

Arbetsbeskrivning:

Tjänsten är en deltidsanställning på 50% där timmarna är fördelade över måndag-fredag, endast dagtid. Jobbet innefattar i första hand att svara på kundmejl, lageruppgifter, assistera kontorspersonal samt övriga kontorsuppgifter som dyker upp. Hos oss får du en trivsam arbetsplats i familjär anda där du kan utvecklas och har möjlighet att växa inom företaget.

 

Vi söker dig:

Vi söker en medarbetare som har en positiv inställning, kan arbeta självständigt men som också har lätt att samarbeta. Du är en driven person som har ett intresse av att lära dig nya saker och utvecklas. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter inom kundservice, har grundkunskaper i svenska och engelska, samt kan formulera dig i text. Låter det här som en tjänst som passar dig, tveka då inte på att skicka in en ansökan.

Tjänsten kommer tillsättas omgående. Ansökningar tas endast emot endast via mejl till [email protected]


 

Lön:

Fast lön

 

Tjänst:

Tillsvidaretjänst, deltid 50%

6 månaders provanställning

 

Företaget är stationerat två mil norr om Uppsala centrum, bussförbindelser finns.

 

Produkter