Tibetkvarts (Himalayakvarts)

Tibetansk kvarts fungerar som en psykisk rengöring, rensar bort skräp från auran och låter fullspektrumljus fylla våra fysiska och energiska kroppar. Tibetansk kvarts hjälper till att snabbt expandera vårt medvetande för att frigöra känslomässiga bindningar och kommunicera med högre plan.

Den finns på höjder av över 15 000 fot i Ganesh Himal bergskedjan som gränsar till Tibet och Nepal. Denna avlägsna plats är endast tillgänglig till fots under de varmare månaderna, så denna kristall samlas in för hand och förs ner från berget i säckar.

Tibetansk kvarts innehåller ofta inneslutningar av hematit, kol eller vatten. Det är en mycket högvibrerande sten, sägs resonera till ljudet av OHM, och har traditionellt använts för andligt skydd och för att höja mänskligt medvetande. Energinivån i dessa kristaller är mycket hög, de är ofta mycket klara, ibland hittas de med Klorit eller svagt rökig färg.

Tibetkvarts skapar ett lugn kring dig. De är fantastiska att använda vid meditations-sessioner. Kvarts från denna region förstärker starkt och utstrålar positiv glädjeupplyftande energi! De hjälper till att behålla en positiv läggning och som ett resultat hjälper de en att skydda sig från negativitet.

Tibetkvarts hittas i Himalayas bergskedja, den har en mycket stark och klar energi
De har en stark andlig energi och ger en klar förbindelse till de högre sfären.
Har en lugnande och rogivande energi, som hjälper dig behålla lugnet även under stressiga perioder. Har även en stark energi, som förstärker kraften hos dig själv.

Produkter