Tibetkvarts (Himalayakvarts)

Tibetkvarts (Himalayas Bergskedja) Himalayakvarts plockas för hand på grund av otillgängligheten för maskiner och tunga verktyg. De plockas på höga höjder och bärs försiktigt nedför berget med hjälp av mulåsnor.

Energinivån i dessa kristaller är mycket hög, de är ofta mycket klara, ibland hittas de med Klorit eller svagt rökig färg.

Tibetkvarts skapar ett lugn kring dig. De är fantastiska att använda vid meditations-sessioner. Kvarts från denna region förstärker starkt och utstrålar positiv glädjeupplyftande energi! De hjälper till att behålla en positiv läggning och som ett resultat hjälper de en att skydda sig från negativitet. Med detta i åtanke är de bra att använda för kristallskyddsändamål.

Tibetkvarts hittas i Himalayas bergskedja, den har en mycket stark och klar energi
De har en stark andlig energi och ger en klar förbindelse till de högre sfären.
Har en lugnande och rogivande energi, som hjälper dig behålla lugnet även under stressiga perioder. Har även en stark energi, som förstärker kraften hos dig själv.

Väcker din andlighet och tillåter energin att lätt rör sig mellan chakrana. En perfekt sten för meditation, underlättar en djupare andlig förbindelse som tillåter din andliga tillväxt att utvecklas på ett djupgående sätt.

Produkter