Sedona Vortex

Sedona vortex stone
Sedona är en plats i Arizona i USA där energilinjer sammanstrålar. Där finns fyra större energispiraler som ger platsen en oerhörd kraft. Människor reser dit för att koppla in sig på dessa energier för att få healing. Stenarna i området bär också på denna häpnadsväckande kraft.

Healingegenskaper: en naturlig energisättare som öppnar upp kroppens energicentra och fyller hela personen med en känsla av välbefinnande och djup frid. Vortex stenarna rivstartar immunförsvaret och tycks förbättra sjukdomar som inte svarar på konventionell behandling.

Andliga egenskaper: vortex stenarna är mycket beskyddande och möjliggör en säker resa genom tidstunnlarna i sinnet och en medvetenhet om våra förfäder och andliga vägledare.

Speciella egenskaper: kan användas för att minnas drömmar, men du kan också hålla din sten före sänggående för att få svar på eller insikt i dagens problem eller beslut.

En vortex plats är en plats med koncentrerad energi som människor kan känna av. Ju mera du tonar in på Sedona Vortex stenen ju lättare är det att använda sig av dess energier i olika healing och kraftarbeten.

Produkter